TBD Woluwe

Thuisbegeleidingsdienst Woluwe

Thuisbegeleidingsdienst Woluwe is gevestigd op de campus van KIWoluwe, maar heeft heel Brussel en Vlaams-Brabant als werkingsgebied.
We bieden een preventieve, laagdrempelige en toegankelijke vorm van ondersteuning die kadert binnen de Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening (RTH). Ook met een Persoonsvolgende Financiering (PVF) kan beroep gedaan worden op onze dienst. Vanuit onze specifieke expertise ondersteunen we personen en gezinnen in hun thuissituatie en bredere context (bijv. school, vrije tijd, familie, werk …).

EXPERTISE

Voor onze thuisbegeleidingsdienst ligt die expertise in alles wat met communicatie, interactie en taalontwikkeling te maken heeft en met doof of slechthorend zijn.

Onze cliënten zijn dove en slechthorende kinderen of volwassenen, kinderen met een vertraagde taal-spraakontwikkeling en kinderen of jongeren met (het vermoeden van) een spraak-taalontwikkelingsstoornis.

We doen voornamelijk huisbezoeken (mobiel) maar cliënten kunnen ook naar onze dienst komen (ambulant). Verder aanbod bestaat uit groepsbegeleidingen en outreach voor diensten die met personen uit onze doelgroepen in aanraking komen. 

WAAR VIND JE ONS?

Linthoutbosstraat 41
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

ons team

Thuisbegeleidingsdienst Woluwe Liesbeth Matthijs

Liesbeth Matthijs

Thuisbegeleidster en teamcoördinator

Logo TBD Woluwe

TBD Woluwe

contact